Här kliver vi runt i storstövlarna bland hässjevirke, rostiga harvar och mjölktistlar på fädernegården
lördag 25 oktober 2014
Så till den vilda grad
Vem tackar nej till älgbullar? Ja, inte vi heller. Vi startade tidigt i ottan, tände i spisen, slipade knivarna och så var vi igång. Lilla gummann rörde hysteriskt i färsen medan Kulturtanten stod bredvid och vippade lite nonchalant på saltkaret för att få fram den rätta kryddningen...
En sån viltröra...
Två timmar senare ligger dom välkryddade, välrullade och välgräddade älgbullarna i grytan. Det var en god älg. Trevlig helg.
Det var ett rejält storkok, tur att ni är två som hjälps åt! Här vankas också älgkött, det är gott att lägga i grytan. Mamma hade en liknande gryta fast blå, men mycket god mat har serverats ur den! Skön söndag! / Åsa
Det var ett rejält storkok, tur att ni är två som hjälps åt! Här vankas också älgkött, det är gott att lägga i grytan. Mamma hade en liknande gryta fast blå, men mycket god mat har serverats ur den!
SvaraRaderaSkön söndag! / Åsa
Ja, här har det rullats köttbullar hela helgen och frysen är full. Lite älgbullar framåt jul är väl aldrig fel...
RaderaEfter ett sånt storkok känner man sig riktigt nöjd..
SvaraRaderaKram Maidi
Jajemen, köttbullar vill vi väl alla ha......
Radera