Här kliver vi runt i storstövlarna bland hässjevirke, rostiga harvar och mjölktistlar på fädernegården

onsdag 2 september 2015

Matupplevelser...

En helg i storstaden London medför en och annan matupplevelse...En traditionell engelsk frukost med allt som tänkas kan, bönor, korvar, ägg, bacon och naturligtvis rostat bröd med marmelad.


Här på den polska syltan intog vi våra frukostar...Ägg benedict innehållande rostat bröd,skinka, förlorade ägg med någon typ av hollandiesås och till detta tranbärsjuice och kaffe.
Här exteriören på den caribbeanska restaurangen...


En interiörbild visar den uppiggande gröna nyansen på inredningen... I restaurangdelen fanns tre sittplatser...liten men naggande god brukar man ju säga...Öppettiderna något diffusa...


Ett exempel på menyn, fritterad kyckling med ris och till detta serverades en ganska stor dumpling... Ibland smakar det bättre än det ser ut...Här äts det get må jag säga. God får man anta då grabbarna summerade denna kulinariska läckerhet som "goat heaven"...

2 kommentarer:

  1. Dumplingbilden ser onekligen spännande ut! Inte ser det ut som något man skulle hugga in på om det fanns alternativ, men helt sant är att vissa saker är betydligt godare än vad det ser ut! Antar att fallet är så:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om alternativ finns skulle jag ta något annat än dumplings...Men nu har jag smakat av denna maträtt.

      Radera