Chiafrön. Vad säger ni? Felstavat? Ska kanske vara Chinafrön? Nej, inte alls. Rättstavat så att det skriker om det - CHIAFRÖN. Man rör bara ihop chiafrön, havregryn, yoghurt och lite bär, på med burklocket, in i kylen och invänta morgondagen.
Vid ättillfället på med mera bär från skogar och ängar och bara njut...
Men, kära nån, det ser ut som missfärgad grodrom. Kan detta verkligen gå att äta?
Kanske tar jag vaniljbullarna i stället. Känner igen både färg och form på dessa bröd, dom skulle säkert funka alldeles utmärkt till yoghurten.
Missfärgad grodrom? Du är rolig du! En rar människa är du dessutom, tack för "pepp"!
SvaraRaderaJag skulle nog pina i mig grodrommen först och sedan avrunda med kaffe och bulle, det skulle sitta fint!
Kram från mig till dig / Åsa
I morgon ska jag avnjuta denna kulinariska "grodrom". Recensioner i morgon...
RaderaJo, jag har hört talas om denna ävja, men föredrar varm gröt på vintern. Om jag kommer ihåg Davos och Shia till nästa sommar kanske jag provar eller så har det kommit nån ny trend tills dess.
SvaraRaderaAllt gott
Anette
Ja du har så rätt. Man kan inte hinna med alla nya maträtter och dieter som dyker upp men försvinner lika fort...
Radera