Här kliver vi runt i storstövlarna bland hässjevirke, rostiga harvar och mjölktistlar på fädernegården

tisdag 17 februari 2015

Stavgång...

Har alltid varit motståndare till detta promenerande med stavar. I tid och otid stavas det omkring med stora kliv. Men nu har jag fallit till föga och inhandlat ett par svarta gåstavar. Eller, jag fick dom liksom med mej när jag var och handlade. Stavarna bara låg där strax efter falukorven och så följde dom med mej hem.


Detta inköp skedde förra året och sen dess har stavarna stått inklämda bredvid skohyllan. Hade nästan glömt bort att dom fanns i min ägo över huvud taget... 


Men nu vart det dags att ta fram dom. Ser till min stora förvåning att stavarna är av märket Antishock...


Spänner handremmarna så att dom passar mina händer som handen i handsken. Ett perfekt grepp för långa söndagsvandringar.


I väntan på promenadlust får stavarna stå bredvid övriga sportredskap. Kanske kan stavarna användas till blomstöd åt pionen i sommarrabatten...

10 kommentarer:

 1. Vilka bra stavar som verkar kunna promenera på egen hand, bara följde med sådär...De kanske kan ta en tur på egen hand om du inte skulle känna för stavgång en dag!?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blomstöd tror jag nog att stavarna får bli...

   Radera
 2. Pionstöd är en bra ide......mina står i kallfarstun som ett dekorativt inslag.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smala och smidiga är stavarna och står inte alls i vägen...

   Radera
 3. Hahaha...de är faktiske ganska o.k när det är isgata! Kan tala om att jag stavade på som attan för ett antal år sedan vilket resulterade i att axlarna blev alldeles förstavade....så nu står även mina i ett hörn! så tack för tipset på pionstöd :-)
  Ha en fin dag!
  /Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Borde finnas en varningstext med biverkningar som resultat av ett för intensivt användande...

   Radera
 4. Alltid bra att vara beredd om det skulle komma en plötslig och oemotståndlig lust att stava iväg annars ser de ju alltid bra ut i hallen. Kan ge intryck av att här bor det en sportig person.
  Kram
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Liksom att ge sken av att nu är jag på gång att börja motionera...

   Radera