Här kliver vi runt i storstövlarna bland hässjevirke, rostiga harvar och mjölktistlar på fädernegården

torsdag 2 januari 2014

Första loppisbesöket i år...

Torsdag, första vardagen detta år och loppisarna har öppet... Yes! Abstinensen har varit oerhört stor många, långa och mörka helgdagar utan ett endaste loppisbesök.


Lite smått och gott som jag hittade...
 

En lampa med snörlindad fot kommer att passa perfekt på bokskåpet. Grön karaff som jag inte kunde låta stå kvar. En pokal känns som om jag redan vunnit första skidtävlingen för året, trots att skidorna står kvar längst in i garaget. Pokalen passar bra att ställa fram under vinter-OS.


Kopparbunke att ha saker i, zinkhink att pula ner en och annan pelargon i, pocketbok an Nesser och några vilda tuppar som ska iordningställas till påsk.

 En kökspall och ett knippe hjärtan fick också följa med hem. Nu kan jag slappnat ligga framför tv:n och följa hockeymatcher, sagor om ringar bingolottor eller vad dom visar i kväll, spelar ingen roll, är ju helt tillfreds med livet just nu...

6 kommentarer:

 1. Här har det shoppats loss kan jag se! Fina fynd! Jag hade också tänkt fynda på loppis idag, men det var stängt, sorgligt nog. Vilket elände!

  SvaraRadera
 2. Ojojoj... redan loppisfyndat! Fina grejer - kökspallen skulle jag också ha köpt :)

  SvaraRadera
 3. Har faktiskt planerat att köpa en pall för att nå upp i köksskåpen och så står pallen bara där på Röda Korsets loppis. Så den var helt klart ämnad för mej.

  SvaraRadera
 4. Ja den där pallen hade jag också behövt för att slippa klättra på stolar. Tänker du måla tupparna till påsk.. Och nu börjar det suga efter loppisbesök igen. Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tupparna ska målas men jag lämnar nog över det till svärmor Märta. Hon är en hejare på att måla.

   Radera