Här kliver vi runt i storstövlarna bland hässjevirke, rostiga harvar och mjölktistlar på fädernegården

torsdag 20 mars 2014

Knapp på knapp men ingen söm...

Jaha, vad hittar man på att göra dagen lång när släpar runt på ett surben? Man skulle kunna göra som Galenskaparnas Mor i skutan, hon "stånkar korv, tvättar knut och krymper rök". Men se det gör jag inte. Inte alls.  


Nej, här sorteras det knappar från morgon till kväll. Äntligen ska det bli ordning och reda...


Noggrant läggs dom i den lilla, lilla byrån inköpt i den stora, stora staden.

Man kan definitvt inte säga att det blev en färgglad historia... Ligger mer åt det dystra gråskalehållet. Kanske det är det som kallas gråzon.
Nu är det knappat och klart...

10 kommentarer:

 1. Vilken härlig sysselsättning !!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Knappmeditation. Kommer att komma starkt nu i vår...

   Radera
 2. Fint!!! Så skulle jag oxå behöva göra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner mej så nöjd med dagens arbete...

   Radera
 3. Det var en söt gråzonsbyrå - extra snygg med de färgglada knapparna på varje låda :)
  Avkopplande sysselsättning... för en del kanske... men jag tror inte jag har det tålamod som krävs. Skulle nog klara en stunds sorterande och sen åkte nog resten ner osorterat...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur att vi människor är olika och tycker om att göra olika saker. Trevlig helg!

   Radera
 4. Neej, inga bilder kunde jag se nu heller. Ska väl vara 26 idag. Jodå, och marknad har det varit. Kom nyss hem våt både utanför o innanför. Stod vid ett stånd och kollade påskägg. Plötsligt kom en vindpust och lyfte deras presenningstak och var hamnade vattnet- ooah i nacken på mej som stod lutande framåt och kollade årets ägg. Minst 5 liter kändes det som. Kan man kalla kalldusch! Rann längs både rygg o på framsidan, Inte nog med det, mina annars så praktiska foppatofflor tog in rejält med vatten eller var det från den ofrivilliga duschen kanske. Har tänkt den hemska tanken OM de slutar tillverka foppatofflor. Får nog lägga upp ett litet lager eller operera min hallux valgus- neej, operation blir nog ingen mer på den här tanten. Får nöja mej med mina ärvda kängor kallaste tiden på vintern, foppatofflor och mina jättesöta röda foppastövlar. Väl hemma igen tänkte jag mej alltså en trevlig stund med datorn och hoppades få se bilder som jag varit utan mest hela månaden. Inte då. Hmmm kollade film från Norge om två syskon + målgången på Vasaloppet och där försvann min dos. Nåja Norgefilmen var helt värd att se, man fick följa ett år med de äldre väldigt krokiga syskonen. Förvånades mest då han spanade in årets julgran! Han tittade på trädet riktigt granskande- jodå den blir fin. En tall!!! Fick stå i en hemmagjord träfot och vilken tur de inte hade min mängd pynt- tallris som är så svårt att hänga i. En månad utan riktigt fungerande dator har lärt mej att jag är DATABEROENDE.Som sagt inte några bilder idag, jag som längtat så. Går inte granska texten heller så det får bli så här.
  Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det helt fruktansvärt att vara utan dator.Hur klarade man sig förut? Hoppas att du snart får ordning på datorn. Ha det gott så länge...

   Radera