Här kliver vi runt i storstövlarna bland hässjevirke, rostiga harvar och mjölktistlar på fädernegården

onsdag 2 juli 2014

Stövelinventering...

Nu är frågan: Blir det någon riktig sommar i år? Har hört rykten om att det har varit så stora störningar i juni-vädret att man har fått lov att sända februari-vädret i repris...  Möjligt att det kan vara så. Det har i alla fall stort sett regnat och varit kallt de sista fyra, fem veckorna.

Det är nästan så man har tappat sommarhoppet. Snart är det nog bara Stig Olin som fortfarande gastar på om att han "Tror på sommaren..."

Här måste kontrolleras. Har vi stövlar så det räcker hela sommaren?


Ett par finfina Tretorn till Mannen. Spänstiga och fina, kommer att hålla honom torr långt in på hösten.Mina vanliga sommarstövlar, något till åren men still going strong...


Om det blir fortsatt frostvarning behåller jag dom helfodrade stövlarna på. Dom klev jag i förra året i oktober och har inte haft en chans att komma ur dom än.


Vid duggregn, kortare nederbörd och småskurar funkar dessa gyllengula ankelstövlarna bra.Och skulle det mot all förmodan bli riktigt varmt då räcker det nog med dessa badtofflor.

Det känns tryggt att veta att man kan fortsätta gå torrskodd året ut trots väder och vind. Nu kan jag luta mej tillbaka och invänta nästa skur... 

4 kommentarer:

 1. De gula paret har jag också så fina;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Även om det regnar finns det lite solgult att njuta av...

   Radera
 2. Hm... vadå inte bli någon sommar i år? Sommaren har ju precis börjat... så nog lär du slippa ur de fodrade vinterstövlarna och kan ställa dem långt in i garderoben tills hösten kommer... Här har vi också fått en del regn de senaste dagarna, men det har varit välbehövligt :) Håll ut... snart kommer sommaren!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu känns det mycket bättre. Kanske kliver jag ur stövlarna i morgon för nu regnar det en skvätt igen...

   Radera