Här kliver vi runt i storstövlarna bland hässjevirke, rostiga harvar och mjölktistlar på fädernegården

måndag 26 januari 2015

Hemlagat...

Hur gott är det inte med hemlagat? Får i kål, inlagd strömming eller varför inte kokt falukorv med pepparrotssås...
 

Eller också så ringer man närmaste pizzeria och beställer en kebabrulle. Ett minimum av disk, inget stekos och minsta möjliga ansträngning...



Riktigt gott och närande... bara att skära upp och glufsa i sej...
 

Det är man värd så här dagen efter en helg i curlingens tecken. Nu kan man lägga sej ner på soffan och vila sin gamla, trötta och ömmande kropp... hade ingen aning om att jag hade så många vilande muskler...
Kulturtanten

8 kommentarer:

  1. Måste erkänna att jag blev imponerad över att du också behärskar curling !
    - Jag märker att dina kunskaper verkar vara oändligt många och av väldigt varierande karaktär. Du är helt enkelt en tusenkonstnär, och det är det inte många som är i dessa tider !
    Därför kan det vara en tröst för oss andra att du liksom solen har dina fläckar och köper färdigmat ibland ;)
    Vila nu dina stackars muskler och ha det så gott där i soffan !
    Kram / Anneli

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man kanske får säga som mamma Gertrud alltid sa att hon var, "Jag är en mäster i inget men en kludder i tusende konster"

      Radera
  2. Men en kebabrulle har man då verkligen gjort rätt för efter ett curlingpass! Vem fixar det, liksom!? Håller med Anneli här ovan, vilken tusenkonstnär du är!!
    Ha det så fint i soffhörnet!
    Kram Annica

    SvaraRadera
  3. En kebabrulle är perfekt efter en sådan dag!

    SvaraRadera
  4. Kebabrulle - räddningen i nöden! Man får den snabbare än en pizza också och ska du kasta dig mellan alla dina aktiviteter kan du ta den i farten bara. Och så är den lätt att dela på två :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror faktiskt att den innehåller produkter från hela kostcirkeln, rena hälsomaten alltså...

      Radera