Här kliver vi runt i storstövlarna bland hässjevirke, rostiga harvar och mjölktistlar på fädernegården

lördag 23 maj 2015

Krukmakning...

Jaha, så gick den blomkrukan i kras...Då får vi väl göra en terassodling i miniformat...


Lite jord, lite sand och gräv upp några taklökar ur grusgången så är det klart på direkten...Ställ den på lämplig plats och bara njut...

8 kommentarer:

 1. Fint, ingenting får förfaras !!! Glad Pingst !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äntligen ett användningsområde för trasiga krukor. Det går ju en och annan blomkruka... Glad Pingst till dej!

   Radera
 2. Behändig terassodling i miniformat! Fint :-) Påhittigt :-)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Längesen vi "sågs"! Ska försöka hinna läsa er blogg litet flitigare framöver.
  Ja, det där är ungefär så stor trädgård jag hinner med numera!
  Vårt B&B är ofta fullbelagt och kräver mycket tid. Vi har just haft 1-års jubileum - den 23 maj. Det har varit långt mera jobb än vi väntade oss, men också mycket roligare.
  Här kommer så mycket intressanta människor från hela världen, så det känns som att resa litet grand fast man får vara hemma.

  I förrgår kom vi faktiskt hem från en snabb resa ner till Tyskland, Holland och Danmark. Det är skönt att få vara gäst ibland.
  I Nederländerna träffade vi en mycket duktig och trevlig Facebookvän, som odlar toppenfina pioner. Till vår lycka fick vi en pionbaby med oss hem, av hans allra vackraste pion, som heter Pasta Elegance och är vackert fylld puderrosa. I bästa fall får vi se blommorna om tre år.
  Kram från Märit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men hej Märit! Vad roligt att höra ifrån Dig!!! Det var som sagt länge sen...Det låter ju underbart med Ert B&B. Fast det är mycket jobb så inbillar jag mig att det måste vara rätt kul ändå. Ja, vi harvar på som vanligt med alla möjliga och omöjliga projekt. Pioner är ju så himla underbara! Våra är ganska pigga i år, trots allt. Vi har saknat Dig hoppas vi hörs snart igen! Kram från Kulturtanten och Lilla gummann

   Radera