Här kliver vi runt i storstövlarna bland hässjevirke, rostiga harvar och mjölktistlar på fädernegården

tisdag 26 februari 2013

Dagens kulinariska!

Dagens middag korvstroganoff. Enkelt bara värma den frysta stroganoffen i den nya mikron och koka riset.


 Något känns fel! Var är plastlocket.


Varför försökte jag mig på den turkiska instruktionen?


Man kan tydligen tina mat med grillen på men det blir inte bra!
Nu är det bara att göra om och göra nytt!!  Tror jag ska prova den kinesiska instruktionsboken som omväxling.

4 kommentarer:

  1. Tänk hur det kan bli !!men det är av misstagen man lär sig.....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är bara att bryta ihop och komma igen.

      Radera
  2. Aj då! Det är därför jag oftast använder en porslinsassiett som lock. Har lärt av erfarenhet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja man lär sig något nytt nästan varje dag.

      Radera