Här kliver vi runt i storstövlarna bland hässjevirke, rostiga harvar och mjölktistlar på fädernegården

tisdag 13 augusti 2013

Keps eller inte keps - det är frågan...

Jag är oerhört intresserad av nya rön och jag håller alltid ögon och öron öppna för att inte missa viktigt samhällsinformation. Häromdagen damp det ner lite reklam från mataffären. Med typ överskriften "Enklare vardag med smarta knep." Härligt med folk som vill framåt.

"Har du förstört smutsiga kepsar i tvättmaskinen? Kör dem i diskmaskinen istället, då blir de rena och skärmen behåller formen!" Stod det i reklamen.
Valdemars reklamkepsar - odiskade...än så länge...

Ja, men vad ska man säga? För det första så är jag inte särskilt förtjust i kepsar och äger alltså ingen och då har jag således ingen smutsig keps heller. Värre ändå är att jag inte har någon diskmaskin och har aldrig haft. Så omodern är jag och det är inget att göra något åt. Så detta lilla vardagstips är inget som jag över huvud taget behöver bry mig om. Men man kan ju fundera lite...ändå...

Om jag förstår det rätt så pressar man alltså in den sunkiga kepsen mellan såsiga ugnsformar och kletiga kastruller? Kanske man kunde lägga bh:n över glasen eller strumporna i bestickskorgen?  Jeansen läggs som i zickzack mellan tallrikarna?

På detta vis så kan kan alltså dra ner på utgifterna och bara köpa en maskin. Tvättmaskin eller diskmaskin? Väljer man att ha en tvättmaskin bör man ha mycket tåliga köksredskap som klarar centrifugering 1200 varv/minut. Men det där kommer säkerligen att bli alldeles självklart om man bara startar upp ett sådant leverne. Tar man i stället en diskmaskin måste man se till att klädesplaggen inte fastnar i den där propellern i maskinen. Eller det är kanske det dom ska göra för att bli riktigt rena?

 Å, så stjälpte vi in disken i tvättmaskinen. Tänk så gesvint...

För egen del så håller jag tillgodo med tvättmaskinen. Och diskborsten i egen hög person (?). Jag tror definitivt inte att mitt intresse för kepsar kommer att öka med åren...och skulle det mot förmodan ändå bli så får man väl lösa problemet där och då...så får det bli...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar