Här kliver vi runt i storstövlarna bland hässjevirke, rostiga harvar och mjölktistlar på fädernegården

söndag 27 oktober 2013

Kakor till kaffet...

Anitas Dajmkakor ska jag baka nu. Man pratar ofta om snabbmat men här har vi något som man skulle kunna kalla snabbak.


Häll dajmkulor i botten på bakformarna.Smält smöret, rör i socker, mjöl och bakpulver.

Klicka smeten ovanpå dajmen och in i ugnen.


Ta ut plåten och lägg noblesse på bakverken. Klart. Dags för fika.


8 kommentarer:

  1. Jösses, där skulle man varit med och provsmakat!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr för sent, dom går åt som smör i solsken...

      Radera
  2. Vad kul att du tittade in på min blogg och skrev kommentarer, så jag nu hittade dig och din blogg! Du skriver så kul att jag fnittrar högt här i min ensamhet:))
    Kram Åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förstår inte hur jag kunnat missa Din blogg. Tycker ju att man far kors och tvärs bland bloggarna. Men jag/vi återkommer...

      Radera
  3. Åh, vad glad jag blev när jag kom in här till er.. Just en sådan loge är min dröm att få.. Ja, nu är det snart dags att baka småkakorna till jul så det kanske blir Dajm-kakor även hos mig..

    Maidi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänk en gammal hederlig logdans. Det var inte igår jag var på en sådan tillställning... Kanske vore nåt att tänka på...

      Radera
  4. Wow så gott och enkelt, det får provas. Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Enkelt och liksom tre i ett, dajm, noblesse och kaka... Rena hälsomaten...

      Radera