Här kliver vi runt i storstövlarna bland hässjevirke, rostiga harvar och mjölktistlar på fädernegården

onsdag 15 maj 2013

Ge inte upp!

Detta är en hälsning till alla Er som inte riktigt hänger med i vårens trädgårdsrusch. Kanske inte hinner räfsa alla gräsmattorna. Inte orkar rensa alla rabatterna. Här ser ni till exempel en sådan totalt orensad rabatt. Finnes hos oss.


Det är faktiskt inte alla som får till det. Man kanske har svårt att få ordning i uthus och bodar. Man kanske röjer och ställer i ordning ena dagen och så nästa, bara som en händelse, är det lika tjockt igen.

Det kan bli problem med att ta sig in. Men det finns också en klar fördel att ha sådana uthus. Man håller sig obönhörligen i trim. Jo, för man måste ju kunna lyfta benen rätt högt för att komma över trädgårdstolar och jordsäckar samtidigt som man bär gräsklipparen med ena handen och balanserar 10 litersdunken i den andra.


Man kan försöka hålla humöret uppe genom att tänka som så att det blir bättre framåt midsommar. Likt ett mantra som upprepas dagarna igenom - "Det kommer att bli bättre. Det kan inte bli värre.".

 



Det är bara att konstatera, Ni är inte ensamma i denna prekära situation. Det finns fler. Se bara på oss...

3 kommentarer:

  1. Ja, så ser det ofta ut i våra bodar...tråkigt nog...

    SvaraRadera
  2. Jo, jag bor ju i lägenhet...men min källarbod, den går inte av för hackor! Att klättra över saker samtidigt som man ska ha något underst i pyramiden av kartonger, och ändå har man nyligen gjort iordning boden?

    SvaraRadera