Här kliver vi runt i storstövlarna bland hässjevirke, rostiga harvar och mjölktistlar på fädernegården

söndag 7 april 2013

På hal is i Kanada rekognosering

Söndag: Efter en stadig frukost bestående av bagels med smör och jordgubbsmarmelad, svagt (väldigt svagt) kaffe och muffins begav vi oss ut på en rekognosering i kvarteren runt hotellet.

Spelarfruarna ja, curlingmännen
hade redan åkt iväg på träning uppklädda i sina gula kycklingjackor.

Ja. vi vågade inte ta så stora svängar från hotellet i dessa okända trakter utan höll oss liksom runt omkring. Omgivningen bjöd ändå på diverse upplevelser som till exempel, 








höga hus,  lägre hus
                                                                                                              
 
 
konstiga grönsaker                       och loppis
 
I morgon ska vi prova på att gå vilse lite längre bort från Chinatown, där vi bor. Får se om vi ses och hörs i morgon.....

6 kommentarer:

  1. Snygga hus....dom lägre....åh loppis !!en sån där härlig riva-letaloppis...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var verkligen riva-letaloppis, bara en smal gång in i lokalen

      Radera
  2. Hörde jag inte på nyheterna - från mitt sömndruckan läge i sängen i morse - att det blivit seger för Sverige, i tävlingarna från Kanada?

    Heja!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja ungdomarna gjorde en strålande insats och vann guld. Nästa vecka är det gubbarnas tur att visa sig på styva linan.

      Radera
  3. Hade suttit uppe länge i går och väl i säng kom TVn på. Curling! Sveriges herrar spelade. Oj, oj så viga de är, ner i en halv spagat bara så där. Funderade lite om någon där kunde vara son till Lilla G eller Kulturtanten, men det bryderiet somnade jag snabbt ifrån.
    På morgonen fick jag veta att de svenska tagit GULD! Gratulerar!

    Så vackra hus och vilken trevligt rörig loppis! Tittade intensivt med de starkaste glasögonen, men det var svårt att se vad som fanns.
    Man är lite skadad av att vara samlare, så vad jag tänkte på då ni först skrev om Kanadaresa var. Undra om de har reklamservetter där? Papperservetter har jag en hel del. Har bytt med många i Norge, Danmark, Tyskland, USA, Australien mm, men då för tre år sen tog det slut. Ändå finns tanken på servetterna kvar och samlar de som kommer i min väg på hög och hoppas lusten kommer igen- kanske.
    Ha det härligt bra där i Kanada!
    Kerstin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var ungdomarna som tog guld, Mannen börjar tävla nästa vecka. Ja i det loppiset fanns det mycket saker, vågade inte ens gå in man kunde ju ha gjort stora fynd!! Ska kolla om de har reklamservetter. Samlar du fortfarande?

      Radera