Här kliver vi runt i storstövlarna bland hässjevirke, rostiga harvar och mjölktistlar på fädernegården

tisdag 23 april 2013

Sett och hört

Jag har sett det. Det är sant.

Vaddå undrar ni.

Jo, det är på riktigt. Jag har själv sett det. I London.

Man kan ha raggsockor när man går på fin fest. Ja man kan ha raggsockor i guldlamésandaler!!!! Se själva. Inte så tokigt va? Nåt att ta till under alla kalla grillfester i sommar. Eller varför inte på badstranden.

Kanske något för Lilla gumman, hennes sommar är räddad.

5 kommentarer:

  1. Skönt...varmt o gôtt åt fossingarna !!

    SvaraRadera
  2. Påminner om något som min barndomskamrats mamma berättade från sin ungdom.
    När de på vintern åkte spark till danskvällar i byarna, så behövde de ha yllestrumpor på sig under färden. Väl framme rullades yllestrumporna ner till en prydlig rulle ovanför dansskorna.
    Min kompis och jag som själva just kommit till dansåldern och var petigt noga med detaljerna när vi skulle ut och dansa sa, att vi hellre hade dött än kommit i den utstyrseln.
    Idag känns det faktiskt inte lika förskräckligt. Nöden har ingen lag! :-)

    SvaraRadera
  3. Raggsockor verkar ligga i tiden. Själv hade jag hellre stannat hemma än gått på dans i raggsockor. Men, men modet har ju alltid växla. Undrar vad som kommer att överraska oss nästa gång? Kommer livstycket eller de laxrosa trosorna,med halvlånga ben, att hänga i var kvinnas walk in closet? Vem vet...

    SvaraRadera
  4. ha, ha- det var en festlig fotbeklädnad! Inte ens jag med mitt dåliga omdöme när det gäller kläder skulle gå i den sko- sockkombinationen. Guldsandalerna måste varit många nummer för stora när det måste raggsockor till. Tänk så bra en kamera är! Få föreviga detta. Ett tillfälle jag skulle haft kamera var en veteranbilsdag. Plötsligt tittade jag ner på de längsta myggjagare jag skådat och de var LÅÅÅNGA- kan skratta än åt dem.
    Kerstin

    SvaraRadera
  5. Ja det är jättekul att kunna föreviga små lustigheter i tillvaron. Hittade två reklamservetter i Kanada, ska nu bara komma ihåg var jag packade ner dem. Hör av mig när jag finner dem.

    SvaraRadera